Mujahadah


Mujahadah adalah memaksa diri meninggalkan perkara-perkara yang boleh merosakkan jiwa

Friday, March 26, 2010

Carrot Fritters @ Begedil Lobak Merah


Hari ni dan semalam full day attended communication leadership training. Trainer tu berpesan spend more time with your family. tak dak qualitiy time dalam kamus hidup ini.

Anyway, that day memang teringin buat ni sebabnya saya ni peminat cucur so ni pun alal-ala cucur juga so copy dari dapur kak Jun. Thanks sis. will update the resepi ya sibujang saya ni dah menunggu nak main game la pulak

7 comments:

maz said...

salam dayang...waaa rjinnya dyng msk2...mcm2 menu yg ada ni..nkkk..dayang klu sdi nti dtg amik awrd kat dpur kita ye...

fuzidss said...

Thank Mazz, nanti saya datang tau

MamaFaMi said...

Tadi sempat buat cucur ikan bilis je... Cucur carrot = cucur sihat!Hehehe...

hazila said...

Petang semalam ingat nak buat cucur jugak, tapi lapar sangat so capai apa yg segera dulu.

kak ina kl said...

salam fuzidzz..rajin jugak ek masak memasak..sape yang untung..suami dan anak-anak yang untung kan..

paij188 said...

yeay, yeay, dapat idea! thank you, nak masak tuk budak2 kecik ni! :)

fuzidss said...

MamaFami- betul anak2 sukat sangat dan bila cakap carrot depa macam tak percaya sebab tak rasa langsung carrot nya

Hazila- memang cucur ni mudah dan ringkas kan

Kak Ina- Terima kasih..betul anak2 & suami yang untuk tak dilupakan juga kita juga dijanjikan ganjaran dengan syarat kita ikhlas

Paij- alhamdulillah.. ilmu untuk dapat disebarkan :)