Mujahadah


Mujahadah adalah memaksa diri meninggalkan perkara-perkara yang boleh merosakkan jiwa

Thursday, July 1, 2010

Barli Sirap Berserta Laici

Hari dok sibuk menyiapkan assignment to KPDNKK as per instruction our president. Pending information jee so bila dah siap terus pi hantar ke Putrajaya. Balik dok teringat barli yang di beli.Laici pun ada so masukkan ajelaah dalam tu dengan sirap.

Alhamdulillah mak suka sangat satu mangkuk tu habis. Someone call said that actually I you can handle by yourself as al this while we refer to external lawyer jugak. He believe that I can do and he confidence. Jawabku, itu bukan saya yang menentukannya... yang pasti saya perlu buat yang terbaik biar tak nampak di mata manusia tapi yang penting nampak di mata Allah. Itu yang aku perlu beratkan dan Allah itu wujud.

3 comments:

ain (sweet thots) said...

menarik gak combination air tu. dah mcm lai chee kang versi sempoi.. good idea, boleh follow lah!

Eliza said...

salam. cuaca panas skrg sesuai minuman mcm ni kan..

fuzidss said...

Ain- betul tu tp kalu yg fresh laici lagi sedap kan

Eliza - memang baik untuk kesihatan kita ni barli ni