Mujahadah


Mujahadah adalah memaksa diri meninggalkan perkara-perkara yang boleh merosakkan jiwa

Monday, July 26, 2010

Kuah Durian & Roti Kerca

Ni la resepi arwah opah. kalu makan ni memang ingat arwah opah and atuk. Amaar pun suka sangat makan ni. Intai dapur hazila baru la tau nama kuih ni rupanya nama roti kerca. Thanks Zila. Thanks juga pada kak Zue, my neibor sorang ni bersusah payah bawa durian ke rumah kami ni. Ni nak melatihkan diri untuk masak lebih sikit sempena bulan puasa ni memang sangat afdhal untuk kita bersedekah terutama dengan jiran tetangga

3 comments:

aainies said...

akak mcm lempeng je kan yg wane ijau tu.. hehe3.. sedappp nyer.. yummy....

Eliza said...

salam dayang, roti kerca tu mmg sempoi nak buatkan. tutup mata pun boleh jadi..

perasa pandan mesti ebih harum dan enak dari biasa..

fuzidss said...

Ain-memang lempeng pun

Hi Eliza- memang mudah sesangat kan