Mujahadah


Mujahadah adalah memaksa diri meninggalkan perkara-perkara yang boleh merosakkan jiwa

Sunday, May 2, 2010

Finally .....

Hari ni memang plan nak pi shopping setelah ambik kakak di kompleks kebudayaan, kami pun terus ke Ariani dan Jakel Seksyen 7 yang baru dibuka hujung Apr. Bebudak tinggal dalam wish sebabnya ramai sesangat orang hari ni so ibu di pi la merebut peluang ini then dapat laah satu pasang tudung Ariani 50% less and washable silk for me and my doter so raya kali ni dah tau nak pakai warna apa ya.

Kemudian pi jalan2 cari makan di restoran Selasih di seksyen 7 jugak memang sedap dan murah kami makan 6 orang makan cuma RM20.00 antara hidangan kami adalah sambal taucu lala, ikan keli, ayam masak merah, kerabu mangga, dan kurma ayam dan juga bergedil ayam. Memang murah sebab tu laaa penuh sesak tapi sedap. Moga dimurahkan rezeki kepada tuan punya kedai ni

3 comments:

Anonymous said...

salam singgah...food di Selaseh tu mmg sedap n murah....i selalu jugak pi sana..
-ariana-

paij188 said...

alaa.. nak jugak tudung ariani!! balik malaysia ni, nak borong banyak2!

fuzidss said...

Salam Ariani- Terima kasih kerana sudi singgah. memang betul and genereous juga tu.

Paij- jangan tak borong tapi kali design tak menarik hati sangat so tak terkilan pun kalau terlepas kerana new design memang tak lawa